ADIYAMAN / BESNİ - Karagüveç Ortaokulu

Kas

Okulumuz 6. ve 7. sınıf öğrencileri ile İngilizce öğretmeni Zehra AKMAN tarafından yürütülen 'Zaman Yolcusu' adlı eTwinning projemizde bu ayın değerli şahsiyeti Mustafa Kemal Atatürk. Öğrencilerimiz hazırladıkları gösteri,oyun,skeç gibi etkinliklerle sınıf sınıf dolaşarak Atatürk'ü canlandırdılar.

Kas

Okulumuz, 8. sınıf öğrencileri İngilizce dersi 'In the Kitchen' ünitesinde öğrendiklerini kullanarak yemeklerini anlatarak yaptı ve arkadaşlarına servis etti. Öğrencilerin hem derste öğrenilen kelimeleri pekiştirerek hem de sınıfça eğlenerek yaptıkları bir etkinlikten kareler...

Kas

Okulumuz, Ekim ayında başlayan 'Köprüleri Oyunla Kurduk-We Built Bridges with Games ' adlı eTwinning projesine ortak olmuştur. İngilizce öğretmenimiz Zehra AKMAN ve öğrencilerimiz proje çalışmalarını yürütecektir. Projenin amacı özel gereksinimli öğrenciler için oyun,materyal ve etkinlik tasarlamak; tasarlanan ürünleri öğrencilerle buluşturmak ve öğrencilerimiz ile özel gereksinimli öğrenciler arasında gönül köprüsünü kurmaktır.

Kas

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencileri, İngilizce dersinde kutulardan oluşturdukları küçük şehirlerinde gezerken hem eğlendiler hem de öğrendiklerini hep birlikte uyguladılar. İngilizce Öğretmeni Zehra AKMAN, öğrencilerin bu etkinlikle derste daha istekli olduklarını ve pratik yapmaları sayesinde öğrenmenin daha kalıcı olduğunu ifade etti.