ADIYAMAN / BESNİ - Karagüveç Ortaokulu

Nis

FUTBOL TURNUVALARI BAŞLADI. OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ HÜSEYN KAYA REHBERLİĞİNDE ORTAOKULLAR ARASI KARMA FUTBOL TAKIMI OLUŞTURULDU. ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN BÜYÜK BİR DİKKATLE VE HEYECANLA İZLEDİĞİ MAÇ 5 TAKIM ARASINDA DEVAM EDECEK

FUTBOL TURNUVALARI BAŞLADI

Mrt

Karagüveç Ortaokulu öğrencileri  ve öğretmenleri Ramazan ayında  köyün yaşlılarını ziyaret ettiler

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Mrt

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ HÜSEYİN KAYA İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI HAZIRLADI.

Ekm

2020-2021 eğitim-öğretim yılımızı eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi Ödülleri ile başlattık. Okul müdürümüz Mustafa SOLMAZ ve proje yürütücümüz Zehra AKMAN, törende öğrencilerimize ödüllerini verdi.

May

'Zaman Yolcusu' adlı eTwinning projemiz tüm çalışmalarıyşa çok verimli, dolu dolu ve eğlenceli geçen bir projeydi. Her ay Mustafa Kemal ATATÜRK, Isaac NEWTON, Evliya ÇELEBİ, Eşref ARMAĞAN ve Aşık Veysel ŞATIROĞLU gibi değerli şahsiyetlerin canlandırılması, maketi ve etkinliklerinin yapıldığı projemiz uzaktan eğitim sürecinde de ortak ürün çalışmaları ile devam etti. Öğrencilerimiz projeye katıldıkarı için çok mutlu oldular. Projeye ortak olup yürüten okulumuz İngilizce öğretmeni Zehra AKMAN ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

'Köprüleri Oyunla Kurduk/We Built Bridges With Games' adlı eTwinning projemize katılan öğrencilerimiz için 'Teşekkür Belgelerimiz' öğretmenleri Zehra AKMAN tarafından hazırlandı. Öğrencilerimize belgeleri Whatsapp ve Eba aracılığıyla ulaştırıldı.

May

'Köprüleri Oyunla Kurduk/ We Built Bridges With Games' proje sonu ortak ürünü olan, özel eğitim öğrencileri için hazırlanan materyal, oyun ve etkinlik kitabı hazır. Emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Zehra AKMAN'a ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

May

Köprüleri Oyunla Kurduk/We Built Bridges With Games proje ekibi tarafından ,küresel iklim değişikliği konusunda özel eğitim ve özellikle de görme engelli öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için sesli kitap  hazırlanmıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zehra AKMAN'ın ortaklığını yürüttüğü Köprüleri Oyunla Kurduk / We Built Bridges With Games adlı etwinning projeside yapılan çalışmaları yaygınlaştırmak amacıyla oluşturulan Blog aktif bir şekilde kullanılıyor.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Bayramlarını okulda kutlayamayan öğrencilerimiz  resimler çizip evlerini, odalarını süsleyerek günlerini renklendirdiler. Kendilerine hediye edilen güzel ve anlamlı günde, kendi kurguladıkları oyunlar ve yarışmalarla bu özel günü coşku ve heyecanla kutladılar. 100. yıl anılarını saklamak için, İngilizce öğretmenimiz Zehra AKMAN'ın önerisi ve tüm öğretmenlerimizin katkılarıyla, yapılan etkinliklerin hepsini bir video hazırlayarak ölümsüzleştirdik.